Ett revolutionerande sätt att städa

När du använder e-cloth rengöringsduk tillsammans med vatten så får du en djupare renhet än med rengöring med olika rengöringsmedel. Och det är fibertätheten som är hemligheten med e-cloth. Med mer än 480 000 fiber per cm2 får du en enorm rengöringskraft, där fibrerna tränger ned på djupet på alla ytor, bryter upp och avlägsnar fett, smuts, bakterier och andra partiklar – allt enbart med vatten. Ytorna rengörs så effektivt att det inte finns någonstans kvar för bakterier att växa.

För att ge opitmalt resultat på alla ytor är e-cloth fiberdukar anpassade till vilket användningsområde den har – badrum, fönster, kök, damning etc. Det kan skilja i fiberstorlek, hur bearbetade fibrerna är, densitet och absorptionsförmåga mellan de olika e-cloth dukarna. Allt för din städning ska bli så effektiv som möjligt.

E-cloth är bäst i klassen och överträffar traditionella rengöringsdukar och andra fiberdukar av lägre kvalitet.

Test visar att e-cloth tar bort 99% av bakterierna

E-cloth rengör på djupet och tar effektivt bort 99% av bakterierna på de rengjorda ytorna. Klicka här för att se vår detaljerade research om bakterieborttagning av Silliker (45 laboratorier världen över) E-Cloth och bakterier